Hlavní / Bronchitida

Anestetika a protizánětlivý prostředek OCI roztok pro kloktání - recenze

"Krása a zdravíPotraviny pro zdravíAntetizující a protizánětlivé látky."

  • Péče o kosmetiku Šampon, krém na obličej, obličejovou masku, sprchový gel, masku na vlasy, krém na ruce... t
  • Lak na nehty, řasenka, oční stíny, Aliexpress, lesk na rty, rtěnka...
  • Kosmetické doplňky Aliexpress, kosmetická taška, nálepka na nehty, hřeben, sada na make-up štětce, Avon...
  • Zdraví a krása Přístroje Vysoušeč vlasů, Philips, Aliexpress, Žehlička na vlasy, Epilátor, Braun...
  • Parfémy Pro ženy, Pro muže, Unisex, Avon, Oriflame, Nouvelle Etoile / Nový poplatek
  • Sportovní potřeby Sportovní výživa, Jízdní kola, Aliexpress, Fitness program, Torneo, Tělocvična...
  • Doplňky stravy, zubní pasty, vitamíny, těsnění, Aliexpress...
  • Zeštíhlující
  • Diety
  • Sportovní / fitness kluby Moskva, Petrohrad, Jekatěrinburg, Samara, Nižnij Novgorod, Kazaň...
  • Krása, zdraví - jiné

OCI roztok pro máchání je předepsán výhradně pro místní použití, slouží k anestezii, léčbě a prevenci zánětlivých procesů v ústní dutině a hltanu.

Lék se také používá k léčbě různých ORL onemocnění, ale v tomto případě musí být užíván ve spojení s jinými léky předepsanými ošetřujícím lékařem.

Složení léčiva

Droga Oka je čistá, zelená tekutina s aroma máty. K dispozici v plastových lahvičkách s dávkovačem 150 ml. Sada obsahuje instrukce a odměrku, což vám umožňuje jasně dávkovat nástroj během jeho přípravy.

Hlavní složkou je sůl lysinu ketoprofeny (rychle se rozpouští a nepříznivě neovlivňuje žaludek), která poskytuje antipyretický, protizánětlivý a analgetický účinek léčiva. Pomocné komponenty jsou:

  • ethanol, glycerol a methylparahydroxybenzoát (konzervační látky, které zvyšují trvanlivost léku);
  • přírodní aroma mentol;
  • sacharinát sodný (sladidlo);
  • dihydrogenfosforečnan sodný (přidán jako emulgátor);
  • brilantní zelená (syntetické anilinové barvivo);
  • vody

Farmakologický účinek

Terapeutický účinek léčiva je přímým účinkem na zánětlivý proces nebo na ohnisko onemocnění.

Nástroj má analgetický, antipyretický a protizánětlivý účinek. Vykazuje také antibradikininový účinek, přispívá k opožděnému uvolňování a stabilizaci enzymů lysozomálních membrán, snižuje aktivitu cytokinů a neutrofilů.

Stojí za zmínku, že tento roztok nemá žádný antibakteriální účinek na ústní dutinu a hrdlo.

Indikace a kontraindikace

Poměrně často se OCI roztok používá jako analgetikum při provádění různých stomatologických výkonů.

Hlavním účelem léku je zmírnit akutní zánětlivé procesy a bolest v krku a ústní dutině, vyplývající z:

  • hypertrofickou gingivitidu (onemocnění dásní, které je vyjádřeno jejich krvácením a otokem);
  • erozivní ulcerózní a herpetická stomatitida;
  • zánětlivé procesy v jazyce vyplývající z poranění nebo vystavení mikroorganismům (glossitis);
  • akutní nebo chronická laryngitida (zánět hlasivek);
  • onemocnění sliznice, jakož i lymfoidní tkáně hltanu;
  • zánět mandlí (angina);
  • vředy různého původu, například vyplývající z nošení zubních protéz nebo vývoje atopické stomatitidy;
  • chronické periodontální onemocnění;
  • stomatologické operace.

Tento prostředek je kontraindikován pro použití v následujících případech:

  • během těhotenství;
  • v dětství (do 6 let);
  • během kojení;
  • pokud jsou problémy s srážením krve;
  • přecitlivělost na látku ketoprofen;
  • ulcerózní onemocnění žaludku.

Příprava roztoku, schéma aplikace a dávkování

Pro přípravu oplachového roztoku se vaří 0,1 litru vody a pak se přidá OKA přípravek v následujícím množství:

  • pro dospělé - 10 ml;
  • pro děti od 6 do 12 let - 4 ml;
  • pro děti od 12 let - 6 ml.

Během dne je nutné vytvořit dva kloktadla hrdla a ústní dutiny s výsledným roztokem (nejlépe po jídle a důkladném vyčištění zubů).

Průběh léčby je v průměru 3-4 dny. Pokud během této doby není pozorován pozitivní účinek, je nutné konzultovat s odborníkem.

Aplikační vlastnosti a speciální pokyny

Roztok OKA je určen pouze pro lokální použití, podle instrukcí jsou dospělým předepsány 2 výplachy denně s 10 ml roztoku (ne více než pět injekcí na dávku).

Dospívající nad 12 let - 1 opláchnutí denně, obsahující 3 injekce. Děti od 6 do 12 let - 1 opláchnutí denně (2 injekce).

Snížení dávky léčiva se doporučuje pro léčbu:

  • starší pacienti;
  • pacienti s poškozením ledvin nebo jater;
  • pacientů s bronchiálním astmatem.

Těhotné a kojící ženy užívající tuto drogu jsou zakázány.

Náhodné požití roztoku nepředstavuje potenciální riziko pro pacienta, protože množství účinné látky v roztoku nepřekračuje dávku doporučovanou pro perorální podání.

Bez lékařského předpisu je povoleno užívat lék déle než pět dní. Během léčby se doporučuje vyhnout se činnostem spojeným s potřebou koncentrace nebo rychlé psychomotorické reakce.

Užívání léku u pacientů trpících chronickým onemocněním jater je indikováno pouze pod dohledem odborníka. Použití roztoku může maskovat příznaky infekčního onemocnění.

Vedlejší účinky

Použití léčiva ve formě roztoku může způsobit následující vedlejší účinky:

  • Gastrointestinální trakt - žaludeční nevolnost, nevolnost, bolest břicha;
  • respirační systém - laryngospasmy, křeče nebo edém hrtanu;
  • játra - zvýšené hladiny bilirubinu, zvýšené jaterní transaminázy;
  • alergické reakce - svědění, otok sliznice ústní dutiny a hrdla;
  • lokální projevy - pálení, svědění, exacerbace hemoroidů.

Případy předávkování nebyly pozorovány. Pokud se po užívání léku objevily nežádoucí účinky, je naléhavě nutné informovat svého lékaře.

Stanovisko lékařů a pacientů

Hledisko praktiků a revizí pacientů, kteří používali OCI roztok pro oplach pro terapeutické a profylaktické účely.

Již více než rok předepisuji pacientům řešení OCI. Při správném předepisování a užívání léku se dosahuje výborných výsledků Po 2-3 dnech užívání kašle, lechtání, bolesti v krku, otok sliznic prakticky zmizí. Případy předávkování v praxi nejsou pozorovány, vedlejší účinky se vyskytují velmi vzácně. Domnívám se, že jedinou nevýhodou této drogy jsou náklady, protože ne všichni pacienti si ji mohou dovolit.

Olga Ivanovna, lékařka

Poprvé jsem se o tomto řešení dozvěděl, když jsem vážně onemocněla angínou. Kvůli těžkému zánětu hrdla bylo těžké dýchat a nemohl spát ani jíst, a současně jsem s léky na antibiotika nalil do hrdla roztok. Pozitivní účinek si okamžitě všiml. Za jeden den po otoku jsem se začal cítit mnohem lépe. Vedlejší účinky nejsou zaznamenány. Teď je tento lék vždy v naší lékárničce.

Alexey, 32

Po instalaci chrupu jsem začal dostávat velmi podrážděné dásně. Protéza stiskla a otřela čelist. Zubní lékař doporučil opláchnout ústní dutinu roztokem OCI. Velmi spokojen s výsledkem, protože lék zmírnil bolest a podráždění těsně před našíma očima.

Irina, 59 let

Co lze vyměnit?

Tento lék nemá ve svém účelu a složení 100% analogy. Mezi léky s podobnou účinnou látkou lze rozlišovat Flamax, Artrum a Ketonal. Všechny jsou však určeny pro orální podání nebo ve formě injekcí.

Analogy léčiva podle farmakologické skupiny a ve směru expozice - Faspik a Advil. Pro léčbu zánětlivých procesů v ústní dutině je OCI roztok často nahrazen Kamistad a Halls Max.

Účinná látka přípravku Oka: Ketoprofen

  • Pokyn
  • Analogy 13
  • Osvědčení 5
  • Recenze 11
  • Odložte lahvičky OCI, 150 ml * Skladem
    • Dompe, Itálie
    • Datum expirace: do 01.06.2019
    • Dompe, Itálie
    • Datum expirace: do 01.06.2019

    + Koupit na skladě

    Dodávka v Moskvě

    - dnes, 14. prosince, bez 900 rublů.

    - dnes, 14. prosince, zdarma

  • Přidat Oca tašky 80 mg 2 g, 12 ks. * K dispozici
    • Dompe, Itálie
    • Datum expirace: do 04/01/2020
    • Dompe, Itálie
    • Datum expirace: do 04/01/2020

    + Koupit na skladě

    Dodávka v Moskvě

    - dnes, 14. prosince, bez 900 rublů.

    - dnes, 14. prosince, zdarma

  • Přidá se OCI rektální čípky 160 mg, 10 ks. * K dispozici
    • Dompe, Itálie
    • Datum expirace: do 01/01/2022
    • Dompe, Itálie
    • Datum expirace: do 01/01/2022

    + Koupit na skladě

    Dodávka v Moskvě

    - dnes, 14. prosince, bez 900 rublů.

    - dnes, 14. prosince, zdarma

  • Návod k použití pro OKA
  • Cena OCI (289 str.) V Moskvě je uvedena bez nákladů na dopravu.
  • OKA můžete zakoupit s nepřetržitým dodáním

Hodnocení zákazníků o společnosti OKI

  • Kupující 9
  • Lékárníci 2

Zpětná vazba Moje hodnocení OKA

Vyberte si ze seznamu...

  • OCI rektální čípky 160 mg, 10 ks.
  • Láhve OKI, 150 ml
  • Oka sáčky 80 mg 2 g, 12 ks.

Hodnotit Odeslat zpětnou vazbu

Vladimir 2016-12-15 05:14:35

ORL předepsán jako kloktání s mandlí. Není lepší způsob! 2 dny opláchnutí - zánět projde. Bohužel to není vždy v prodeji a je drahé.

Jsou zkušenosti užitečné? 12 2 Odpověď

Rychle anestetizuje a účinek se projeví během 5-10 minut, je velmi snadné použití, zředěný ve sklenici vody, jako je nimecil, chuť je máta, ale velmi sladká, a musíte si na to zvyknout. Beru s těžkými bolestmi hlavy na úlevu od bolesti.

Jsou zkušenosti užitečné? 13 2 Odpověď

Vynikající lék ze skupiny nesteroidních protizánětlivých léčiv s dobrým analgetickým účinkem. Mnohem lépe zmírňuje bolesti hlavy, bolesti svalů než jiné.

Jsou zkušenosti užitečné? 10 0 Odpovědět

Vaše jméno je 2015-06-15 11:25:14

Oka v granulích pomáhá velmi dobře s bolestmi zubů, zejména po extrakci zubů, po komplexním vyplnění nervovým odstraněním. Bolest prochází téměř okamžitě, pro obecný stav je snazší. Ketans a Ketarol proti OCI nepomáhají vůbec. Nežádoucí účinky nejsou pozorovány.

Jsou zkušenosti užitečné? 13 8 Odpověď

elena 2015-03-12 17:24:45

Já taky, po prvním sáčku otok obličeje, svrab po celém těle. Před reakcí, kdy nebyl žádný lék...

Jsou zkušenosti užitečné? 15 4 Odpověď

Olga 2015-02-12 12:18:17

Poté, co jsem si vzal tento lék (jeden sáček), začala strašná alergie, musel jsem v noci zavolat sanitku, i když v mém životě nedošlo k žádné alergii.

Jsou zkušenosti užitečné? 8 5 Odpověď

Olga 2014-10-18 18:59:45

Mám revmatoidní artritidu, bolí mě ruce, obzvláště ráno, někdy nemůžu držet šálek čaje.Nise viděla tablety, ale už mi nepomáhají, občas lékárna poradila Oka v sáčcích. Efekt je úžasný! Bolest prochází někde půl hodiny poté, co ji vezme a trvá téměř jeden sáček téměř den, nevím, co bude dál, ale zatím jsem velmi rád.

Jsou zkušenosti užitečné? 20 6 Odpověď

Zhanna 2014-03-25 22:10:40

Po odstranění zubu mi zubař řekl, abych se opláchla roztokem oxy. Bolest byla dobře zastřelená, on a chuť byla normální, ale měl spoustu věcí, o kterých jsem psal, byl jsem dokonce trochu vyděšený, když jsem se podíval do instrukcí. Ale děkuji Bohu nic takového špatného nebylo такого

Jsou zkušenosti užitečné? 12 0 Odpovědět

Victoria Dobrynina 2014-03-09 09:40:40

Ošetřoval jsem bolest v krku, opláchl jsem se solí a jódem po dobu dvou dnů - nepomohlo mi to vůbec, koupil jsem si láhev lékárny OKA s odměrkou - bylo to velmi pohodlné, nalil jsem láhev do sklenice s vodou a tam. Chuť jaderné mincovny, jako kdyby se vypláchla zubní pasta, ale efekt je supersky)

Jsou zkušenosti užitečné? 37 4 Odpověď

Zanechat komentář k recenzi

Jsou zkušenosti užitečné? 5 16 Odeslat

Drogy abecedně

A B C D E F G H I J K K L M N O P P R O V V X X Z A Z 0-9

  • 1. prosince - 31. prosince, Zboží dne - prosinec 2017!
  • 1. prosince - 31. prosince Akce na Melaxenu
  • 1. prosince - 31. prosince Kampaň pro Oscillococcinum a Stodal

Další léky v naší internetové lékárně

Mifepristone koupit v Čeljabinsku

Erespal návod k použití cena

Yuviderm ultra 4 Oko forte life formula koupit Nůžky pro péči o pokožku návod k použití

Noliprel Noliprel forte

Bolest, zánět sliznice - nejnepříjemnější symptomy doprovázející onemocnění zubů. Není možné mluvit, jíst, provádět hygienu. Můžete se jich zbavit pomocí oplachového roztoku Oka.

  • Pokyn
  • Nejčastější dotazy
  • Ceny řešení

Oplachovací roztok je jedním z produktů Oka od předního italského koncernu Dompe.

Je schválen pro použití v zemích EU a je registrován v Rusku.

Složení

Aktivní složkou roztoku je sůl ketoprofenu lysinu.

Ketoprofen je široce používaný nesteroidní protizánětlivý lék (NSAID).

Dlouho a úspěšně se používá k léčbě zánětu, revmatismu a jako analgetika. Je to například on, kdo je členem Bystrummgel a Fastumgel.

Foto: Oka - řešení pro oplach

Lysin je aminokyselina, která aktivně interaguje s ketoprofenem za vzniku stabilní ve vodě rozpustné soli. 1 ml roztoku obsahuje 16 mg lysinové soli ketoprofenu. Na rozdíl od ketoprofeny se tato sloučenina rychleji rozpouští a nemá výrazný negativní vliv na žaludek.

Jako pomocné látky jsou zahrnuty:

  • glycerol, jako konzervační prostředek a pro dosažení hustší konzistence,
  • ethanol, jako konzervační činidlo,
  • methylparahydroxybenzoát, jako konzervační prostředek,
  • Mátová příchuť,
  • mentol, pro dodávku mátové chuti a mírný chladicí účinek,
  • sacharinát sodný, jako sladidlo,
  • brilantní zelená, jako barvivo,
  • dihydrofosforečnan sodný - emulgátor,
  • čištěná voda.

Roztok je průhledný, světle tyrkysově zbarvený, s příjemnou vůní máty. Vyrábí se v plastové láhvi o objemu 150 ml s dávkovačem a odměrným uzávěrem. Dávkovač umožňuje v 1 lisu vstřikovat 2 ml kapaliny.

Akce

Oka roztok je protizánětlivý lék lokálního působení.

Používá se pro symptomatickou léčbu zánětu a podráždění, má analgetický účinek. Při oplachování do krevního oběhu vstupuje pouze malé množství ketoprofenu a nemá systémový účinek.

Je třeba mít na paměti, že toto řešení je pouze protizánětlivé a anestetické. Nemá antiseptické ani antibakteriální vlastnosti.

Pro boj s infekcemi a patogenní mikroflórou je nutné dodatečně používat gely nebo roztoky na bázi chlorhexidinu nebo metronidazolu.

Indikace a kontraindikace

Návod k použití doporučuje použití přípravku Oka ke snížení bolesti a zmírnění zánětu při:

  • stomatitida,
  • zánět dásní
  • periodontitida,
  • třpyt
  • periodontální onemocnění,
  • extrakce zubů
  • slizniční chirurgie,
  • vředy a proleženiny spojené s nošením protéz.

Kromě stomatologie je široce používán při komplexní léčbě anginy pectoris, laryngitidy, angíny, faryngitidy pro kloktání. Uvolňuje edém hrtanu a v kombinaci s antibiotiky urychluje regeneraci.

Je kontraindikován v následujících případech:

  • zvýšená individuální citlivost na ketoprofen nebo na kteroukoli pomocnou složku, t
  • alergické reakce na jiné nesteroidní protizánětlivé léky ve formě kopřivky, rýmy, astmatu aspirinu, t
  • těhotenství, zejména ve třetím trimestru,
  • kojení,
  • bronchiální astma (je nutná konzultace s lékařem),
  • věku do 6 let.

S opatrností používejte lék na žaludeční vřed, kolitidu, Crohnovu chorobu, hemofilii a další poruchy krvácení.

Dávkování, způsob použití a doba trvání léčby

Roztok Oka se používá k oplachování úst a krku. Dospělí se doporučuje používat Oka pro oplachování dvakrát denně, ředění 10 ml kapaliny ve 100 ml vody.

U dospívajících starších 12 let se dávka z lahvičky na 100 ml vody sníží na 6 ml tekutiny, pro děti od 6 do 12 let postačí 4 ml přípravku Oka. Děti a mladiství by také měli dvakrát denně propláchnout ústa a hrdlo. Praktický dávkovač usnadňuje přípravu roztoku a napomáhá dodržovat dávkování.

Stejně jako všechny NSAID, Oki není určen pro dlouhodobou léčbu. Pokud zánět nezmizí během několika dnů, musíte se poradit s lékařem.

Vedlejší účinky a předávkování

Dosud nebyla zjištěna žádná interakce s jinými léčivými látkami.

Pokud však užíváte jiné nesteroidní protizánětlivé léky, například Nimesles pro bolesti zad nebo MIG pro bolesti hlavy, informujte svého lékaře. Možné nežádoucí účinky ve formě alergických projevů. Předávkování nebylo hlášeno.

Užívání během těhotenství a kojení

Během těhotenství nelze roztok použít. Během kojení se také nedoporučuje tento nástroj používat.

Pokud je to naprosto nezbytné, může být použito přerušením krmení po dobu léčby.

Příprava roztoku

Před použitím je výtok výdejního stojanu přemístěn do polohy „otevřeno“. K přípravě roztoku se podle návodu k použití nalije 100 ml vody do odměrného víčka a z láhve se vstřikuje 10 ml kapaliny (5 kohoutků).

Opláchnutí se provádí dvakrát denně po vyčištění zubů. Roztok má příjemnou mátovou příchuť s mírně chladícím účinkem.

Recenze

Zpětná vazba na řešení je mimořádně pozitivní.

Pacienti uvádějí rychlý, téměř okamžitý analgetický účinek, výrazný pokles zánětu na sliznicích a úlevu od anginy pectoris a faryngitidy. Mnozí říkají, že po prvním použití Oky učinili tento lék základním prvkem lékárničky.

Ilya, Moskva
Měl jsem zub moudrosti s velmi zkroucenými kořeny. Lékař okamžitě varoval, že když anestézie zmizí, bude to bolet a doporučil řešení Oka. Nemám rád léky znovu, ale prvních pár dní byli jediní, kdo se zachránili. Noc mohla dobře spát. Výhodou oproti tabletám je, že není nutné polykat roztok a neovlivňuje tělo jako celek.

Irina, St. Petersburg Poprvé jsem se dozvěděl o Oce, když můj syn onemocněl anginou pectoris. Nemohl jíst ani pít, a lékař nám ​​předepsal řešení pro opláchnutí antibiotiky. Není používán u malých dětí, ale syn byl v té době 8 let, takže se k nám přiblížil. Bála jsem se, že moje dychtivost nebude chtít kloktat, pokud má lék nepříjemnou chuť.

Ukázalo se, že je to marné. Syn řekl, že chuť roztoku je podobná chuti zubní pasty. Opuch se před očima zmenšil a syn byl konečně schopen jíst. Manžel léčil pomocí Oky exacerbaci chronické faryngitidy. Teď si to vždycky nechám v lékárničce, jen pro případ.

Olga, Krasnodar
Nedokážu si představit, jak jsem bez něj dělal! Mám periodontální onemocnění a dásně se pravidelně zapálí a krvácí. Oki - v takových případech jen spása. Je nutné opláchnout ústa, projít bolestí a zánět výrazně poklesnout. Je škoda, že se může používat jen několik dní, ale se sezónními exacerbacemi to také hodně pomáhá.

Anna, Perm, mám od něj jen pozitivní dojem. Změnil jsem zubní protézy, a to navzdory všem fit, strašně rozdrcené a třel gumy zpočátku. Zachráněné masti a prášky proti bolesti. Jsem důchodce a beru tolik léků, takže jsem chtěl něco víc šetřit.

Na radu lékárníka jsem koupil Oka oplachovací roztok pro téměř rublů. Je velmi pohodlný, aby se rozvedl, jen je nutné několikrát nalít vodu do sklenice vody a „pshiknut“. Neměl jsem žádné vedlejší účinky od Oky, a on byl velmi dobrý při střelbě podráždění.

Časté dotazy ↑

Existují nějaké analogy?

V současné době není v Ruské federaci registrována jediná droga se stejnou účinnou látkou ve formě roztoku pro oplachování.

Jak se přihlásit u dětí?

Oka je možné použít pouze u dětí starších 6 let a pouze v případě, že je dítě schopno opláchnout ústa a plivat a tekutinu nepolykat.

U dětí ve věku od 6 do 12 let se 4 ml tekutiny z lahvičky měří 100 ml vody s použitím 2 injekcí do odměrného víčka. Vypláchněte si ústa po dobu několika minut 2krát denně. Dospělí nad 12 let dávkování zvyšují na 6 ml (3 injekce).

Ceny řešení ↑

V lékárnách v Moskvě a regionu se cena řešení italského koncernu Dompe pohybuje v rozmezí 270–365 rublů na 150 ml lahvičku.

Anestetika a protizánětlivý prostředek OCI roztok pro kloktání - recenze

Navigace záznamu

21 recenzí “Anestetikum a protizánětlivý prostředek OCI roztok pro kloktání - recenze” t

Oka je pilulky opravdu bolí žaludek! Viděl ho z bolesti hlavy a bolesti zad, a pak v důsledku toho další měsíc léčil erozi v žaludku. S tímto lékem buďte velmi opatrní! Není to bezpečné pro žaludek!

Nevím, až do konce nekontroloval

Z ní vzniká reflex zvracení. Můžu říct svým kolegům v práci stejně

Dobré odpoledne Četl jsem všechny pocty, ale na to mám jinou reakci. Dva dny jsem se je snažil opláchnout a pak sedět v objetí s toaletou. Reakce je nejednoznačná. Barva pachu je dobrá, ale jak začnete opláchnout - gag reflex. Přátelé berou Miramistin mnohem lépe, pokud se vám líbí, nemyslíte své tělo.
Chcete-li říci, efektivní, nebo ne, nemůžu říct, ale mohu říct, jestli potřebujete vyčistit tělo a nemáte žádné prostředky - vezměte si Oka a opláchněte si hrdlo - okamžitě vyčistěte tělo.

Obvykle, když jsem nemocný, okamžitě mám bolest v krku a nemůžu polykat, ani nemůžu mluvit. Než svatba začala být nemocná, vyděšená, běžela k lékaři. Strýc mi doporučil „zázračný lék“, to je OCI. Stojí 651 rublů (horor), koupil v lékárně "Melodie zdraví".

Popis / použití: smaragdově zbarvená tekutina s příjemnou mátovou příchutí. Připomíná ústní vodu. Ekonomické, nezavolal bych. Složení a způsob použití je v návodu.

Nyní se obracíme na jeho účinnost. Mimochodem, před svatbou jsem neměla nemoc, ale to je sotva zásluha OCI. Ale teď jsem z něčeho podivného. Krk rudý-burgundský, suchý a štěkavý kašel, ale ne laryngitida! Začal jsem léčit sám, pil jsem tussin a opláchl jsem si hrdlo. Dnes je 5. den, účinek je nulový, není žádné zlepšení! Dnes jsem šel k terapeutovi, řekl mi, jak jsem byl léčen. V reakci jsem slyšel: „Nemohu říct nic dobrého o OCI, jen to dráždí hrdlo“. Je jasné, že tolik lékařů, tolik názorů (polovina z nich je reklama). Tento nástroj však nemohu koupit.

Měl jsem zub moudrosti s velmi zkroucenými kořeny. Lékař okamžitě varoval, že když anestézie zmizí, bude to bolet a doporučil řešení Oka. Nemám rád léky znovu, ale prvních pár dní byli jediní, kdo se zachránili. Noc mohla dobře spát. Výhodou oproti tabletám je, že není nutné polykat roztok a neovlivňuje tělo jako celek.

Když jsem se poprvé dozvěděl o Oce, když můj syn onemocněl anginou pectoris. Nemohl jíst ani pít, a lékař nám ​​předepsal řešení pro opláchnutí antibiotiky. Není používán u malých dětí, ale syn byl v té době 8 let, takže se k nám přiblížil. Bála jsem se, že moje dychtivost nebude chtít kloktat, pokud má lék nepříjemnou chuť. Ukázalo se, že je to marné. Syn řekl, že chuť roztoku je podobná chuti zubní pasty. Opuch se před očima zmenšil a syn byl konečně schopen jíst. Manžel léčil pomocí Oky exacerbaci chronické faryngitidy. Teď si to vždycky nechám v lékárničce, jen pro případ.

Po velmi dlouhou dobu používám řešení OKI pro léčbu ran, když je dítě zraněno, dostane odření na kolenou. Toto řešení má jedinečná antiseptická činidla. Působí jako peroxid vodíku, ale nepění a nedrží.

Dítě vykopl kolena, na kolečkových bruslích. Přišel jsem, abych si stěžoval, a podváděl jsem, říkal, že bych se umyl vodou. sama si vzala bavlněnou podložku, navlhčila ji roztokem OKA a začala ránu otírat. Tím se odstraní veškerý prach a neviditelné mikroby. Rána se začala hojit poměrně rychle, protože bakteriální prostředí bylo zničeno antiseptickými vlastnostmi léčiva.

Doporučuji, abyste ji použili pro všechny maminky, jejichž děti se bojí zvládnout rány. Cena léku je velmi levná, takže to nebude těžké.

Moje děti často trpí stomatitidou, která se téměř vždy vyskytuje s těžkou bolestí a zároveň děti nemohou normálně jíst jídlo, a někdy dokonce prostě mluví. Po konzultaci s pediatrem doporučil tento oplach použít.
Ihned jsem šel do lékárny a koupil jsem si tento lék, protože v té době měla moje dcera obrovskou stomatitidu na rtu a trpěla jí velmi mnoho.
Téhož dne jsme začali oplachovat. Pro mou dceru jsem připravoval řešení založené na její věkové skupině, to znamená na dvou injekcích na stříkaný odměrek. Dítě odvážně opláchlo ústa, protože jsem slíbil, že tento nástroj by jí neublížil bolest. A tento lék opravdu pomohl. Po prvním opláchnutí bylo dítě schopno mluvit normálně a přestat si stěžovat na bolest. Kromě toho jsem si všiml, že po použití tohoto léku, stomatitis hojí mnohem rychleji, možná kvůli skutečnosti, že lék obsahuje antibakteriální složku.

Po instalaci chrupu jsem začal dostávat velmi podrážděné dásně. Protéza stiskla a otřela čelist. Zubní lékař doporučil opláchnout ústní dutinu roztokem OCI. Velmi spokojen s výsledkem, protože lék zmírnil bolest a podráždění těsně před našíma očima.

Promiň, nejprve si budu stěžovat

Jedno jemné podzimní ráno, probudil jsem se a pokusil jsem se otevřít oči.

S jedním nebyl žádný problém, ale druhý to nedokázal.

Moje tvář se stala velkým otokem.

Při pohledu na tuto krásu jsem běžela k zubnímu lékaři. Celá žvýkačka byla velmi oteklá, bez bolesti, ale trochu to bolelo. Tam je neskutečné, tady není místo pro ústa.

Tak jsem se dozvěděl, že mám exacerbaci paradontózy.

A co je to za úlovek? Ano, v tom, že chodím k zubnímu lékaři každých šest měsíců, abych odstranil kamínky, sledujeme kaz, bojujeme s malými, někdy krvácejícími dásněmi s improvizovanými prostředky.

Jak lékař neviděl, že mám paradontózu? Proč, nejvíc mě zajímá.

Jde o to, že náhodou měl lékař ve službě v minulosti zkušenosti s prací s takovým zázračným pacientem.

Pomohla mi a zastavila všechny ty hanby. Bolí to...

Z konverzace jsem si uvědomil, že to nebylo jako pár dní, takové žvýkačky mohly dosáhnout několika let. To je, můj doktor, z krvácejících dásní, byl mi předepsán metrodentgel, což se ukázalo jako dělo na vrabcích. Jako poslušný jsem ho rozmazal, používal jsem těstoviny... a všechno je tady vážně.

Takže pro léčbu a anestezii mi byl předepsán lék OKA.

Po prvním opláchnutí a bolesti a otoku jsem usnul, byl jsem schopen jíst.

Opravdu zmírňuje bolest!

Vypadal jsem takhle a s anginou pectoris je stejně dobrý, věřím.

Je to zelená tekutina, mátová chuť. Pro opláchnutí 10 ml.

Tento nástroj bude mít hodné místo v mé domácí lékárnička.. a lékař a mýdlo.

Také mám vážnou léčbu a myslím, že mě víc než jednou zachrání před bolestí

Náklady v Moskvě od 280 do 330 rublů (monitoring lékáren)

Chtěl bych se podělit o zkušenosti s léčbou hnisavé angíny.

Pocit nevolnosti zjistil, že je nutné předepsat odpočinek a pít antivirové léky. O den později mi teplota vzrostla na rekordních 39,3 stupně. Krátce pomohla antipyretika (teplota klesla na 38,4 stupně).

Bylo zřejmé, že bez kvalifikované lékařské pomoci jsme nemohli. Lékař při vyšetření zkoumal diagnózu hnisavé angíny. Kdo čelil tomuto onemocnění, ví, jak je to bolestivé a těžké. Lékař předepsal kloktání roztokem Oka.

Jaký druh "Oka"? Zeptal jsem se sám sebe, pravděpodobně nesmysl, a ne levné.

Mylně jsem se však mýlil k mé velké radosti!

Lék je prezentován v diskrétní bublině. Objem 150 ml.

Indikace pro použití:

Symptomatická léčba zánětlivých onemocnění horních cest dýchacích - tonzilitida, laryngitida, faryngitida, angína.

Takže dvakrát denně opláchněte.

Řešení příjemné mátové barvy, vůně je také máta.

Kloktání nezpůsobuje potíže, vařte stejně snadno. 10 ml roztoku Oka se smísí se 100 ml vody. Je to jednoduché, řešení je připraveno.

V důsledku použití léku, o dva dny později, bolest v krku ustoupila! A hnisavý bolest v krku byla poražena! Vřele doporučujeme.

Postarejte se o sebe, nebuďte nemocní!

Nenašel jsem jedinou odpověď na tento úžasný nástroj! OKI je naše vše, v období podzimu a zimy! Poprvé jsem se s ním setkal před 7 lety. Když dítě onemocnělo bolestí v krku a ORL nám předepsalo tento zázrak, znamená to pro nás! Zopakuji to, co je popsáno v popisu: Toto je nesteroidní protizánětlivé léčivo
(NSAID).
Má protizánětlivé, analgetické a antipyretické účinky. Inhibice cyklooxygenázy I a typu II inhibuje syntézu prostaglandinů. Má anti-bradykininovou aktivitu, stabilizuje lysozomální membrány a zpožďuje uvolňování enzymů z nich, což přispívá k destrukci tkání při chronickém zánětu. Snižuje vylučování cytokinů, inhibuje aktivitu neutrofilů. Léčivo nemá antibakteriální účinek.
Symptomatická léčba zánětlivých onemocnění horních cest dýchacích - tonzilitida, laryngitida, faryngitida, angína; zánětlivá onemocnění dutiny ústní - stomatitida, gingivitida, glositida, afty, paradontopatie, chronická paradontosa; používané v dentálních postupech jako analgetikum.
Mínus to nemůže být aplikováno na děti do 6 let, ale všichni ostatní mohou)) S výhodou od 12 let. A samozřejmě, pro dospělé, použít tolik, kolik chcete! V souladu s pokyny)).
Velmi dobré použití pro bolest v krku! S těžkým bolestem v krku. Protože je to lék proti bolesti. Bolest zanechá chvilku.. ale pokud nechcete léčit antibiotiky (mluvím o bolení v krku), pak samozřejmě nepomůže ani opláchnutí))
Velmi pohodlné balení, se sklenkou)) příjemné na chuť a barvu)) A co je nejdůležitější - to opravdu pomáhá. Ano.. cena je poměrně velká, od 300 a více (v závislosti na lékárně) a to se nestane vždy ((Ale během těchto sedmi let je OKI v naší lékárničce spolu s nejnutnějším jódem a peroxidem))

Navzdory tomu, že jsem o super-nástroji dlouho slyšel, nedosáhli si ho koupit.

Jako výsledek, pokaždé stejný kruh: konstantní oplach (jód, soda, sůl, měsíček, atd.), Všechny druhy pshikalki, tablety, atd.

Poprvé se zeptal v lékárně OKI - nazval cenu! 600 rublů! Myslím, že ano, no, stále budu kupovat něco levnějšího: pastilky asi 80-100 rublů, opláchnutí bylinkami a tinkturami rublů za 100, "rozpočet" pshikalka nebo sprej - 200-300 rublů - také levnější, myslel jsem!

Jednoho dne pak bylo nutné naléhavě přivést sebe do správné formy a koupil jsem ho.

Malá láhev 150 ml plastu, neprůhledná. K dispozici je odměrka.

Uvnitř zelené "chemické" barvy kapaliny není příliš hustá, ale ne "voda". Podle instrukcí se denně používá 10 ml roztoku (tj. Láhev 15 krát). Měl jsem dost na léčbu po dobu 2 dnů, a pak, na druhé, mého krku téměř nebolí, opláchnout opravit výsledek. Z toho mohu konstatovat, že láhev je dost pro 5-6 onemocnění (pro zimní období, docela). Samozřejmě, pokud je to bolest v krku nebo něco vážnějšího, léčba bude mnohem delší.

znamená, že účinné žádné vedlejší účinky a alergické reakce cena je oprávněná docela láhev a sklo jsou obyčejné - pohodlné

Takže doporučuji určitě vyzkoušet!

Recenze o Kametonovi - nedoporučuji

O existenci antiseptika DOMPE S.p.A. Oplachovací roztok OKI (OKI), který jsem se naučil od svého terapeuta. Předepsala mi to při exacerbaci angíny. Náklady na lék je 290 rublů.

Souprava již obsahuje odměrku o objemu 10 ml, stejně tak jako je třeba ředit lék ve 100 ml teplé vody.

Samotná substance je bohatá zelená barva, s velmi příjemnou výraznou vůní máty.

Po opláchnutí úst v hrdle, s antiseptickým a protizánětlivým působením oxy, po několik hodin (za předpokladu, že nebere jídlo a pití), dochází k lechtání a nepohodlí při polykání.

Lék je účinný, výsledkem je.

Také v komplexní léčbě exacerbace angíny, jsem použil resorpční pilulky

Lizobakt, prostředky pro oplachování

Heřmánek pro protizánětlivé procesy.